En second hand i Östersund

En second hand i Östersund

Hej allihopa och välkomna till ett inlägg där jag ska prata med er om en butik inom second hand i Östersund, och denna butik som heter Robin Hood – En vän i nöden är så mycket mer än en butik. Bakom det här företaget finns det en idé om att finnas till för dem som har det svårt i tillvaron. Det finns så många personer som har hamnat utanför den vanliga arbetsmarknaden och även för dessa människor är det viktigt att få vara en del i ett större sammanhang, och till Robin Hood – En vän i nöden får de komma ut och arbetsträna. Jag är ju en sådan där person som älskar att fynda på second hand, och eftersom jag bor i Östersund är det givetvis extra trevligt när det finns en second hand i Östersund som den här butiken när man vet att det som säljs går till välgörande ändamål. En annan bra sak är att det även går att skänka prylar, alltifrån möbler till kläder, egentligen allt som går att sälja kan man skänka till Robin Hood – En vän i nöden. Om ni är som jag och tycker om att handla second hand och ni dessutom bor eller befinner er i Östersund hade ni garanterat tyckt om att handla på Robin Hood – En vän i nöden. Jag brukar passa på att ta en fika i deras trevliga café som finns i samma lokaler när jag ändå är där. Det här företaget gör skillnad för många människor och därför tycker jag att det känns extra roligt att få rekommendera er att besöka denna trevliga second hand i Östersund. Det var nog i det stora hela taget vad jag hade tänkt att ta upp med er i det här inlägget. 

 


Kommentarer är stängda.